Laatste nieuws

 •  

  flyer_jan2012

  Lees meer... Wat kun je allemaal doen bij Alles Kids?  
 • Trainen voor de BRUGKLAS

  Deze training is speciaal bedoeld voor ALLE jongens en meisjes die de overstap gaan maken van de basisschool naar de brugklas. Zo'n overstap is natuurlijk leuk maar ook best spannend!
  Je neemt afscheid van alles wat vertrouwd is en moet wennen aan een hele nieuwe school.

  Lees meer... Trainen voor de BRUGKLAS  
 • Zenuwen de baas! Faalangst training...

  Spanning...een beetje spanning tijdens het moeten leveren van prestaties is goed. Het maakt je alert en het prikkelt je om een goede prestatie neer te zetten. Bij mensen met faalangst loopt de spanning zo hoog op, dat het niet meer in hun voordeel werkt. Het kan je zo in de weg zitten zodat je niet in staat ben te laten zien wat je werkelijk kan.

  Lees meer... Zenuwen de baas!... Faalangst training...  

Contact gegevens

Telefoonnummer Alles Kids Jeugdzorg 06-516 669 97
Contact Alles Kids Jeugdzorg
Adres Alles Kids Jeugdzorg
Bosbeslaan 7
3852 CE Ermelo

Klik hier om contact op te nemen via ons contactformulier

 

Nationaal Congres Leerlingbegeleiding 2012   Datum: zaterdag 17 maart 2012

Op het Nationaal congres voor leerlingbegeleiding verzorgt Alles Kids Jeugdzorg een workshop over de zorg rondom het, wellicht teveel, etiketteren van leerlingen. Mieke van Leijenhorst zal samen met gerenormeerde trainings- en adviesbureaus een 20-tal trainingen geven.

Workshop 5: Het lijkt wel of elke leerling tegenwoordig een stempel of een sticker heeft!

Mieke van Leijenhorst, Alles Kids Jeugdzorg

In elke klas zitten wel leerlingen die een diagnose hebben. Of het nu om een aan autisme verwante stoornis gaat of dyslexie. Het lijkt of dit aantal stempels en stickers alleen maar toeneemt. Zodoende wordt er van de docenten veel gevraagd om de leerlingen met extra zorgbehoefte te begeleiden. Met de komst op Passend Onderwijs zal de druk op het onderwijs alleen nog maar toenemen. Workshop 5: Het lijkt wel of elke leerling tegenwoordig een stempel of een sticker heeft!

Het lijkt of dit aantal stempels en stickers alleen maar toeneemt. Zodoende wordt er van de docenten veel gevraagd om de leerlingen met extra zorgbehoefte te begeleiden. Met de komst op Passend Onderwijs zal de druk op het onderwijs alleen nog maar toenemen.

Medewerking aan Salto te Harderwijk Alles Kids Jeugdzorg heeft de afgelopen periode verschillende trainingen verzorgd voor het Voortgezet Onderwijs.

Een voorbeeld hiervan is: "Stop pesten effectief zonder straf!" op een brede scholengemeenschap in Apeldoorn en Franeker.

 

Let op: opent in een nieuw venster PDF | Afdrukken | E-mailadres

Samenwerking

Didactisch coachen in het Passend Onderwijs

Organisatie:

Bijeenkomsten: 3 dagdelen
Prijs: n.o.t.k. btw vrij
Aantal trainers: 2
Inclusief: Reader met info over onderwerpen training, materialen en acteur. Naast het standaard aanbod, kan alles op maat gerealiseerd worden.

Voor informatie:

Mieke van Leijenhorst
www.alleskidsjeugdzorg.nl
tel: 06-51666997

Liesbeth Grotenhuis
www.qvtraining.nl
tel: 06-19389624

De rugzak verdwijnt, maar heeft uw docent genoeg
begeleidingsvaardigheden in zijn rugzak voor deze leerlingen?

Gaandeweg is er veel ontwikkeling geweest in het onderwijsveld. Er wordt steeds meer van docenten gevraagd. De ontwikkelingen in de maatschappij ziet men ook terug binnen de muren van de scholen.
Dit vraagt om een diverse aanpak en flexibiliteit. Op 1 augustus 2012 treedt naar verwachting het nieuwe stelsel Passend Onderwijs in werking. Het zorgprofiel van uw school is vast al vormgegeven. Zijn uw docenten, degene die het in de klas moeten gaan uitvoeren, er klaar voor?

Lees meer: Didactisch coachen in het Passend Onderwijs

   
U bent hier:
Home >> Medewerking aan

© Alles kids Jeugdzorg 2011 - 2014   -   Webdesign & Webdevelopement Artenweb.nl