Laatste nieuws

 •  

  flyer_jan2012

  Lees meer... Wat kun je allemaal doen bij Alles Kids?  
 • Trainen voor de BRUGKLAS

  Deze training is speciaal bedoeld voor ALLE jongens en meisjes die de overstap gaan maken van de basisschool naar de brugklas. Zo'n overstap is natuurlijk leuk maar ook best spannend!
  Je neemt afscheid van alles wat vertrouwd is en moet wennen aan een hele nieuwe school.

  Lees meer... Trainen voor de BRUGKLAS  
 • Zenuwen de baas! Faalangst training...

  Spanning...een beetje spanning tijdens het moeten leveren van prestaties is goed. Het maakt je alert en het prikkelt je om een goede prestatie neer te zetten. Bij mensen met faalangst loopt de spanning zo hoog op, dat het niet meer in hun voordeel werkt. Het kan je zo in de weg zitten zodat je niet in staat ben te laten zien wat je werkelijk kan.

  Lees meer... Zenuwen de baas!... Faalangst training...  

Contact gegevens

Telefoonnummer Alles Kids Jeugdzorg 06-516 669 97
Contact Alles Kids Jeugdzorg
Adres Alles Kids Jeugdzorg
Bosbeslaan 7
3852 CE Ermelo

Klik hier om contact op te nemen via ons contactformulier

Home

Welkom bij Alles Kids Jeugdzorg

Alles Kids Jeugdzorg wil zich inzetten  voor kinderen, jongeren en gezinssituaties die extra ondersteuning nodig hebben. De begeleiding kan op velerlei gebied zijn.

Particulier

“Toen Jules de diagnose pdd nos kreeg was ik eerst opgelucht omdat we eindelijk wisten wat er aan de hand was”. “Later begon ik me steeds meer af te vragen wat er allemaal bij komt kijken en hoe ik er het beste mee om kan gaan”.

"De KooKfabriek is echt gaaf! We maken hele leuk dingen. En verder leren we beter met elkaar samen te werken. Ga er zeker mee door..

De ouders van Tim: “we kregen hem gewoon niet meer naar school. Sinds we samen met school, de leerplichtambtenaar en Alles Kids Jeugdzorg een plan hebben gemaakt gaat het een stuk beter..

Onderwijs

Ook voor basisscholen en scholen voor Voortgezet Onderwijs is er een speciaal aanbod.
Doordat Alles Kids Jeugdzorg veel ervaring met  leerlingen met gedragsproblemen heeft, kan Alles Kids Jeugdzorg uw school zeker ondersteunen. Te denken valt aan ambulante begeleiding, coaching docenten en het geven van trainingen.

Passend onderwijs komt eraan.. wellicht is nu helder wat het zorgprofiel van uw school is. Maar hoe kunt u uw docententeam zo goed mogelijk voorbereiden en trainen zo goed mogelijk om te gaan met de diversiteit in de klas? Alles Kids Jeugzorg kan u helpen.

Els staat al ruim 6 jaar voor de klas van het V.M.B.O. “wanneer ik eerder meer gehoord had over autisme en hoe te handelen dan was ik de afgelopen jaren toch anders omgegaan met sommige leerlingen”

“Als beginnend docent kreeg ik het gevoel het lesgeven nooit onder de knie te krijgen. Fijn dat er eens iemand met de meekijkt en meedenkt”.

Visie

Alles Kids Jeugdzorg gaat niet uit van “probleemdenken” maar juist van “oplossingsgericht denken”. Dit vormt de basis van elke vorm van coaching en begeleiding.
We denken na over waar we uit willen komen en hoe we dat willen en kunnen  bereiken.
Toekomstgericht en positief!

 
U bent hier:
Home

© Alles kids Jeugdzorg 2011 - 2014   -   Webdesign & Webdevelopement Artenweb.nl