Laatste nieuws

 •  

  flyer_jan2012

  Lees meer... Wat kun je allemaal doen bij Alles Kids?  
 • Trainen voor de BRUGKLAS

  Deze training is speciaal bedoeld voor ALLE jongens en meisjes die de overstap gaan maken van de basisschool naar de brugklas. Zo'n overstap is natuurlijk leuk maar ook best spannend!
  Je neemt afscheid van alles wat vertrouwd is en moet wennen aan een hele nieuwe school.

  Lees meer... Trainen voor de BRUGKLAS  
 • Zenuwen de baas! Faalangst training...

  Spanning...een beetje spanning tijdens het moeten leveren van prestaties is goed. Het maakt je alert en het prikkelt je om een goede prestatie neer te zetten. Bij mensen met faalangst loopt de spanning zo hoog op, dat het niet meer in hun voordeel werkt. Het kan je zo in de weg zitten zodat je niet in staat ben te laten zien wat je werkelijk kan.

  Lees meer... Zenuwen de baas!... Faalangst training...  

Contact gegevens

Telefoonnummer Alles Kids Jeugdzorg 06-516 669 97
Contact Alles Kids Jeugdzorg
Adres Alles Kids Jeugdzorg
Bosbeslaan 7
3852 CE Ermelo

Klik hier om contact op te nemen via ons contactformulier

Let op: opent in een nieuw venster PDF | Afdrukken | E-mailadres

Lezing boek "Ongewild lastig"

.... over de moeilijkheden maar ook vooral mogelijkheden die jongeren met een diagnose kunnen ervaren in het dagelijks leven.
Dit boekje is geschreven naar aanleiding van de ervaringen die ik als ambulant begeleider opdeed. Duidelijk, to the point en soms ook met humor.

ongewild lastig in de puberteit en de adolescentie"Karel, een jongen met PDD nos en zit in de 2e klas van het VMBO. Tijdens een wiskundeles werden er in 2tallen rekenspelletjes gedaan met dobbelstenen. Toen Karel aan de beurt was spoorde zijn vriendje hem aan: "Je moet wel hoog gooien hoor!" Karel nam deze boodschap letterlijk en gooide de twee dobbelstenen zo hoog mogelijk. De stenen belandden een paar meter verderop. "Kijk uit man, ik krijg hem bijna op me!'
De leraar had al snel in de gaten wat er aan de hand was en suste het snel.

Docenten krijgen in hun klas tegenwoordig steeds vaker te maken met gedrag wat om een meer specialistische begeleiding vraagt.

Deze lezing kan u meer inzicht geven over de theoretische achtergronden van een diagnose, de handelingswijzen die het best aansluiten bij de gedragsstoornis, maar vooral ook mijn ervaringen tijdens mijn werkzaamheden als ambulant begeleider cluster4.

Lezing: op locatie

U bent hier:
Home >> Diensten >> Onderwijs >> Lezing boek "Ongewild lastig"

© Alles kids Jeugdzorg 2011 - 2014   -   Webdesign & Webdevelopement Artenweb.nl